MW Brothers
MW Brothers

Vechiul tău interior nou

Citiți informații complete
Pe baza observațiilor noastre, clienții MW brothers sunt împărțiți în mai multe tipuri, am încercat să-i rezumăm:
Cei care doresc să protejeze interiorul original al mașinii.

În ultimii ani, am observat că pe parcursul fiecărui an, producătorii de automobile utilizează materiale care sunt mai ieftine și mai ieftine. Acest lucru nu poate afecta durata serviciilor lor și după câțiva ani începe să se strice. Instalarea huselor MW brothers blochează acest proces timp de cel puțin 3-5 ani

Persoanele ale căror saloane sunt supuse încărcăturii grele - părinți, vânători, șoferi de taxi etc.

Adesea, clienții noștri caută cum să protejeze interiorul mașinii de copii sau de la pasageri care nu sunt prea prețioși. Urmele de alimente, băuturile vărsate, urmele picioarelor mici pe spatele scaunelor din față sunt principalele motive ale curățării frecvente și datorită faptului că clienții caută ceva pentru a proteja interiorul. Pentru aceste scopuri, Dynamic Series, care este făcută dintr-un material care este foarte ușor de-l curățat, este cea mai potrivită.

Cei care sunt obositi de saloanele masinilor sale , precum si de cei care doresc un interior mai scump.

Tăierea complexă și abundența pieselor mici face districția huselor MWBrothers de salonul autohton - husele instalate arată mai interesante și mai frumoase, și arată mai scumpă. Apropo, pentru cunoscatorii de lux, am dezvoltat o linie care este fabricata din materiale premium, iar baza este alcatuita din Alcantara.


Cei care cumpara masini uzate.

Cine a stat pe aceste locuri? Ce a dus? De la ce este pata aceasta? Multe întrebări pot apărea atunci când nu sunteți primul proprietar al mașinii. Răspunsul corect la toate aceste întrebări este același – huse auto MWBrothers, stabilindul ,veți obține un salon care arată ca nou.

MATERIALELE NOASTRE
În dezvoltarea noțiunii de brand MW brothers, noi am căutat să creăm huse de înaltă calitate, practice și elegante, care să vă servească de mulți ani. Prin urmare, am abordat selecția materialelor cu o atenție deosebită și ne-am oprit la fabrici europene celebre - Era (Germania), Coats (Anglia), Alcantara (Italia), Dynamic (Franța), ATN (Germania). Aceștia sunt adevărații maeștri ai meseriei, iar produsele lor au certificate pentru a fi utilizate în reprezentanțe de mașini.
SUNTEM INTERESAŢI DE CONFORTUL DVS
Marea majoritate a produselor de pe piața de huse auto sunt fabricate în întregime din înlocuitori de piele de orice tip și calitate. Da, este practic. Dar aceste materiale absolut nu dau voie să pătrundă aerul și o lungă ședere pe ele, în special la temperaturi ridicate și joase, este o plăcere foarte dubioasă. În huse MW brothers, punctele de contact ale corpului sunt realizate numai din țesături naturale de țesut dens sau din Alcantara (iar cele mai sensibile la uzură sunt din Alcantara întărită), în timp ce înlocuitorii de piele sunt utilizați acolo unde apar pe părțile laterale și posterioare ale produsului. Datorită țeserii dense husele greu se pătează și ușor se curățesc - o cârpă umedă poate șterge orice pată.

LECALE EXACTE
Pentru ca husele noastre să se uite în interiorul mașinii ca o mănușă - măsuram cu grijă interiorul original al fiecărui model și completației de mașini. Toate ajustările, clemele, orificii pentru tetiere, părțile mobile ale scaunelor - dimensiunile și toate caracteristicile acestora sunt luate în considerare. Creând modele, experții noștri se ocupă, de asemenea, de ușurința instalării - acest proces este cât se poate de simplu. Husele instalate MW brothers în exterior practic nu diferă de cabina profesională.
PRODUCȚIA ȘI CONTROLUL CALITĂȚII
Pentru a transforma materiile prime de înaltă calitate și modelele originale în huse MW brothers, folosim mașinile japoneze de cusut ultra-precise Juki - emblema industriei. În procesul de producție, produsele sunt supuse unui control al calității de trei ori cu ajutorul echipamentelor laser - mai întâi de către tăietori, apoi croitori, iar în ultima etapă de către ambalatori ai produselor finite. Probabilitatea defectelor sunt reduse la un minim absolut.
STANDARDELE NOASTRE ȘI SETUL COMPLET
Potrivit statisticilor, cele mai populare culori sunt țesături întunecate ori piele și fire gri sau roșii. Aceaste combinații de culori sunt considerate standard. Mai mult de 90% dintre clienți aleg aceste culori, dar când le comandați, le puteți schimba la oricare dintre cele din catalog și le vom trimite special pentru dvs. (acest lucru va dura puțin mai mult). Echipamentul standard include huse pentru 5 locuri (rândul din față și din spate al scaunelor), tetierele și cotierele (dacă există). De asemenea, rețineți că produsele originale MW brothers trebuie să aibă o ștampilă sau o etichetă cu sigla noastră.
AIRBAG și husele noastre
Huse noastre nu interferează cu lucrările AIRBAG. Acest lucru este confirmat de teste și feedback de la clienții noștri. Pentru că folosim fire speciale în locurile de muncă AIRBAG.
Husele noastre vă protejează locurile împotriva
Made on
Tilda